ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MÜNİFPAŞA'DA İLK ADIMI ATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Münifpaşa Mahallesi Sosyal Tesisine Kavuşuyor…

Şehitkamil Belediyesi ilçe halkının refahı ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Uzun uğraşlar sonucu Ceydeli Sokak ile Postacı Sokak’ı birbirine bağlayan dört ev kamulaştırılarak mahalle rahat bir nefes aldı. 764 Metre kare alanı kamulaştıran Şehitkamil Belediyesi yerine 3 katlı Bay-Bayan taziye evi Aile hekimi ve etüt salonlarından oluşacak bir sosyal tesis yapacak.

Yıkım dolayısıyla ortaya çıkan toz ve dumandan vatandaşların etkilenmemesi için yıkım sırasında arozözle binaya sürekli tazyikli su sıkıldı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışmada, çevre güvenliğinin ardından kontrollü bir şekilde binanın yıkılması gerçekleştirildi.

Muhtar Bay; “Belediyemizin Çalışmaları Takdire Şayandır”

Yapılan sokak sağlıklaştırmasından ve yerine yapılacak olan Sosyal tesis için memnuniyetini dile getiren Münifpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Bay; “ Belediyemiz burada dört evi kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi. Biz mahalle halkı olarak yapılan çalışmalardan memnunuz. İki sokağın birbirine geçişi yok idi. Acil durumlarda tıkanıp kalıyorduk. Bu sayede Mahallemiz rahat bir nefes almış oldu. Yerine yapılacak olan 3 katlı sosyal tesis ise Mahallemize acil lazım olan bir hizmetti. Sağ olsun Rıdvan Başkanımız o sorunu da çözdü. Başkanımıza ve ekibine bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesinin çalışmalarından her zaman takdir ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri ise; “ Çalışmalar bittiği zaman mahallemiz çok güzel olacak. Sosyal tesise ihtiyacımız vardı. Bu vesileyle buda çözülmüş oldu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dediler.