ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MUSTAFA UĞUR'U SEVENLERİ İLE BULUŞTURDU

KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından “Kültür Etkinlikleri” adı altında düzenlenen halk konserlerine bir yenisi daha eklendi. Bu güne kadar Mustafa Keser, Muazzez Ersoy, Murat Boz, Emre Aydın, Şebnem Kısaparmak ve Enbe Orkestrasını müzikseverlerle buluşturan Şehitkamil Belediyesi son olarak Mustafa Uğur’u sevenleri ile buluşturdu. Şirinevler Mahallesi karşısı Selahattin Eyyübi Semt sahasında gerçekleşen konserde Mustafa Uğur binlerce kişiye sevilen şarkılarını söyledi. Ölmem mi, Seviyorum, Vazgeçeceğim, Yalan mı ve Görüş Günü gibi sevilen parçalarını seslendiren Mustafa Uğur yoğun istek üzerine bazı parçaları tekrar söyledi.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Mustafa Uğur’un seslendirdiği şarkılara vatandaşlar da zaman zaman eşlik ettiler. Yaklaşık 2 saat süren konser renkli görüntüler oluştururken, cep telefonuna sarılan Mustafa Uğur, hayranları ise sanatçıyı görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Konser sonunda Şehitkamil Belediyesi organizasyonunda konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı Uğur, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

KONSER SAYESİNDE GÜNÜN STRESİNİ ÜZERİMİZDEN ATTIK

Mustafa Uğur konseri ile çok eğlendiklerini ifade eden vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen konseri çok beğendik. Mustafa Uğur’un sahneye çıkmasıyla birlikte doyasıya eğlendik. Günün stres ve yorgunluğunu konser sayesinde üzerimizden attık. Şehitkamil Belediyemiz sürekli bu tür etkinlikler düzenliyor. Bizde bundan dolayı çok mutlu oluyoruz. Belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.