ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDE BURUK MECLİS TOPLANTISI

12 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısı, şehitlerin ruhuna dua okunarak başladı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve meclis üyeleri, Beştüşşebap yaşanan hain saldırıyı kınadı. Başkan Fadıloğlu, ‘uyanık olmamız lazım’ uyarısında bulunarak, “Bu işin içinde başka hesaplar var” dedi.
“Dün gece terör örgütü ile güvenlik güçlerimiz arasında çatışma yaşandı” diyen Fadıloğlu, “Şehitlerimiz var, Antep’ten de bir şehidimiz var. Birbirimize daha çok sarılmamız gerekiyor. Çünkü gidecek başka bir yerimiz yok. Ömür geçiyor, birbirimizle didişecek halimiz yok. Dünyada ne sıkıntı çeken ülkeler var. Bizim onlara el uzatmamız gerekirken burada tatlı pişirip acı yemek gibi bir lüksümüz olamaz. Asırlardır iç içe huzur içerisinde yaşıyoruz ve yaşamaya da devam ediyoruz. Ama bu işin içerisinde başka hesaplar var. Uyanık olmamız lazım. Birbirimizi bu konuda uyararak galeyana gelmememiz lazım. Akıllı hareket etmemiz lazım her sıkıntının bir sonu olacaktır. Bedelsiz bir şey olmuyor. Can veriyoruz kolay değil ama bizim buralarda huzurlu oturabilmemiz için, bizden sonraki nesillerinden huzurlu olabilmesi için hepimiz gerekirse canımızı verebilecek durumdayız Allah’a şükür. Bunu yürekten inanarak söylüyorum. Bizim damarlarımızda dolaşan kanda bu hakikaten var. İnşallah hayırlısı ile bu iş bir an önce parlamento düzeyin bütün siyasi partilerin hep birlikte alacağı kararlar ile diğer taraftan da güvenlik güçlerinin yapacağı çalışmalarla bir an önce son bulur” dedi.