ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDE VERGİ ÖDEME VAKTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


7/24 Hizmet

Belediye sınırlarına hapsedilmiş hizmet tarzını, mekan dışına çıkararak 7/24 istenilen saatte fatura ödeme kolaylı sağlayan sisteme, üye olmanıza gerek kalmıyor. Sadece belirtilen numaralardan birini bilmeniz yeterli. Bu sayede hem zamandan tasarruf sağlarken hem de borç gecikmelerinin önüne geçiliyor.


Emlak vergisinde cezaya düşmeyin

Yetkililer vatandaşların bir çok defa cezalı duruma düştükleri emlak vergisine özellikle dikkat çekerken emlak vergisi ödemelerinin Şehitkamil Belediyesi internet sitesinden yapılabileceğini vurguladılar. Belediye veznelerinde Cumartesi günü de devam edecek olan Emlak vergisi ödemeleri 31 Mayıs Pazartesi günü sona erecek.



Birçok işlem aynı anda

Şehitkamil Belediyesi e-belediye sistemi sayesinde; Bildirim, Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Evrak Takip, Sıhhi Ruhsat Başvurusu, Gayri Sıhhı Ruhsat Başvurusu, Hafta sonu Ruhsatı Başvurusu, Nikah Başvurusu, Hizmet Rehberi, Vergi Bilgileri, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri sorgulaması yapılabiliyor ve kredi kartınızla borcunuzu güvenli bir şekilde ödeyebiliyorsunuz.

www.sehitkamil.bel.tr adresinden ulaşabileceğiniz e-belediye sistemi TÜBİTAK güvencesiyle hizmet sunarak, Şehitkamil Belediyesi güvencesini internete taşıyor.