ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN BEYKENT İKİNCİ BÖLGEYE DEV PARK ÇALIŞMASI

BEYKENT’TE “MEYDAN PARK” ÇALIŞMASI

Beykent ikinci bölgede yapılacak olan “Meydan Park” 13 Bin 145 m2 alan üzerine kurulacak. Parkın içerisinde fitness alanları, seyir terasları, koşu parkurları ve çocuklar için dev nitelikte 650 m2 büyüklüğünde çocuk oyun grubu yapılacak. Böylelikle vatandaşlar evlerine geçtiklerinde yeşil alan ve çocuklar için oyun ve park sıkıntısı yaşamayacaklar.

BEYKENT’TE YENİ MESİRE ALANI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Beykent’te yapılan park alanında incelemelerde bulunarak çalışmaları yakından takip etti. Beykent birinci bölge yapıldığında diğer sosyal ünitelerin yokluğunda vatandaşların yaklaşık üç buçuk yıl sıkıntı çektiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Yapılan planlama neticesinde Beykent ikinci bölgenin girişinde caminin yanında bulunan yaklaşık otuz dönümlük alan vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere belediyemiz tarafından yeşil alan olarak planlanıyor. Yani buradaki konutlar bitmeden yeşil alan vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Her zaman söylediğimiz gibi idareler vatandaşların ihtiyacını belirleyip ona göre hareket etmesi gerekiyor. Bizde Beykent ikinci etapta vatandaşlarımızın yeşil alan ihtiyacını karşılamak üzere önceden böyle bir çalışma gereği duyduk. Yani vatandaşlarımız konutlarına geçtiği anda yeşil alanlarını da kavuşmuş olacaklar. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanlığının izni olursa Beykent bir ve Beykent iki alanlarının arasında kalan ormanlık alanı Dülük Tabiat Parkında yaptığımız gibi bu alanı da mesire alanı yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz” dedi.