ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRE KAMPANYASINA DESTEK

Gaziantep Merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi Abdullah Kepkep İlköğretim okulunun başlatmış olduğu “Beyaz Bayrak ve Temiz Çevre Temiz Toplum” kampanyasına destek amaçlı atık pil ve atık kağıt toplanması ve geri dönüşümü sağlanması amacıyla 80 adet çöp kovası hediye etti. Kampanyaya destek olan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU, belki de bu küçük adımlar birleşerek çevre için büyük çözümlere dönüşecek. Toplumdaki her bireyin

Şehrimizi daha temiz, güzel, hijyenin ön planda tutulduğu bir ilçe haline getirmek için, belediyemiz gayret gösterirken, öğrencilerimizin de üzerlerine düşen görevleri yerine getirmelerini, çevre temizliğine duyarlı olmalarını istedi. Bu bakımdan Abdullah Kepkep ilköğretim okulunun başlatmış olduğu kampanyaya destek olduklarını belirtti.

Okul Müdürü Memduh CİHAN “Beyaz Bayrak ve Temiz Çevre Temiz Toplum” kampanyamıza destek olan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’na desteğinden dolayı teşekkür etti.