ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN KARAR

RUHSAT HARÇLARINA YÜZDE 50 İNDİRİM

Şehitkamil Belediyesi başlattığı iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatındaki yüzde 50 indirimi bu yılın başında aldığı meclis kararı ile 31 Mart 2013 tarihine kadar sürdürecek. Ruhsatsız işyeri kalmaması adına esnafa büyük kolaylıklar sağlayan Şehitkamil Belediyesi, başlattığı indirim uygulamasıyla da esnafın yüzünü güldürdü. İş yeri açma ve ruhsat harçlarındaki yüzde 50 indirim uygulamasını fırsat bilen esnaflar, Şehitkamil Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne müracaat ediyor. İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatında yapılan yüzde 50 indirimden yararlanmak isteyen iş yeri sahipleri 31 Mart 2013 tarihine kadar Şehitkamil Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne başvurabilirler. 

“AMACIMIZ ESNAFIMIZA KOLAYLIK SAĞLAMAKTIR”

Esnafın yükünü hafifletmek ve kolaylık sağlamak adına işyeri açma ve çalıştırma ruhsat harçlarında meclis üyeleriyle birlikte yüzde 50 indirim yapma kararı aldıklarını söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ruhsatsız işyeri kalmaması ve esnafımıza kolaylık sağlamak adına 2013 yılının ilk meclis toplantısında meclis üyelerimiz ile birlikte işyeri açma ve çalıştırma ruhsat harçlarında meclis üyelerimiz ile birlikte yüzde 50 indirim yapma kararı aldık. Amacımız esnafımıza kolaylık sağlayarak yükünü hafifletmektir. Başlattığımız bu indirim uygulaması 31 Mart 2013 tarihine kadar devam edecektir. Esnafımızın bu indirimden yararlanmasını istiyoruz” dedi.

ESNAF İNDİRİMDEN MEMNUN OLDU

İşyeri açma ve çalıştırma ruhsat harçlarında yapılan yüzde 50 indirimden dolayı mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Harçlarda yarı yarıya indirim yapılması bizleri sevindirdi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizlere böyle bir imkan verdikleri ve kolaylık sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah başkanımız sayesinde işyerlerimiz bundan sonra ruhsatlı olacak” diye konuştular.