ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN GENÇ GİRİŞİMCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İŞ KURMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERE ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TARAFINDAN KURS VERİLİYOR

Küçük İşletmelerin önünü açmak ve genç girişimcilerin ticari hayatlarına adım atmaları için Şehitkamil Belediyesi, KOSGEB ile işbirliği yaparak girişimcilere destek olmaya devam ediyor. Toplamda beş hafta süren ve haftada ikişer gün yapılan eğitim dersleri sonunda katılımcılar sertifikalarını almaya hak kazanacaklar. Bu sayede eğitimden mezun olup sertifika almaya hak kazanan adaylar 27 Bin TL geri ödemesiz 70 Bin TL geri ödemeli destekleme kredisi alabilecekler.

KURS BİTİMİNDE KATILIMCILAR SERTİFİKALARINI ALABİLECEKLER

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi veren Şehitkamil Belediyesinde Kısa Dönem Uzmanı olarak çalışan Şehriban Balköse; “İki ayrı grup halinde toplamda atmış tane katılımcımız var. Eğitim tamamlandığında katılımcılar KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifikasını almaya hak kazanacaklar” dedi.

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan kursiyerler, “İş hayatına atılmak için düzenlenen bu kursların kendilerine büyük katkı sağladığını, böyle bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.