ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi İftar Yemeği’ne Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri; Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Mahmut durdu, Özlem Müftüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Ak Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Cuma Güzel, İl Özel İdare Meclis Başkanı Ömer Nasuhi Güleç, Şehitkamil İlçesi Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Fadıloğlu; “Sayın Bakanımıza Bizleri Yalnız Bırakmadığı için Teşekkür Ediyorum”

Güzel Bir ortamda geçen yemekte konuşmaya yapan Başkan Fadıloğlu; “Kıymetli muhtarlarımız ve misafirlerimiz, sizlerle bu iftar yemeğinde bir arada olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sayın Bakanımız yoğun programına rağmen bizleri yalnız bırakmayarak yemeğimize teşrif ettiler bundan dolayı kendilerine Şehitkamil Belediyesi adına teşekkür ediyorum. Bu iftar yemeğinin bizim için en güzel yanı birlik ve beraberliği simgelemesidir” şeklinde konuştu.


Bakan Şimşek; “Amacımız Fırsat Eşitliğini Sağlamaktır”

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise; “Öncelikle böyle bir iftar yemeği ile bir araya gelmemize vesile olan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi ülkemiz 12 Eylül’de bir referandum süreci yaşayacak. Biz bu süreci siyasi olarak algılamıyoruz. Çünkü yapılacak olan referandumla Türkiye’de kadın haklarından çocuk haklarına, sosyal eşitliğin sağlanmasından reform hareketlerine, sendikal haklardan iş hayatına kadar birçok alanda modern düzenlemeler sağlanacaktır. Bu reformlar fırsat eşitliğini sağlayarak çocuklarımız için gelecekte daha güzel bir Türkiye meydana getirecektir” dedi.