ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN İŞ-KUR İŞBİRLİĞİ

Şehitkâmil Belediyesi sosyal tesislerinde “El-Makine Nakış’ı Bölümünde” 125 kursiyer eğitim almaya başladı. Güzelyurt, Eyüp Sultan, 8 Şubat, Selimiye, Şirin Evler Sosyal tesislerinde eğitime başlayan kursiyerler 5 ay kurs görecekler. Toplum yararına çalışma programı kapsamında 5 ay süre ile geçici olarak görev yapacak olan personellerin ücretleri, sigortaları ve devamlılık durumları hizmet sağlayıcı şirket tarafından karşılanacaktır. Proje sonunda İŞKUR hak edişleri ödeyecek ve sonuçlandıracaktır.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU, düzenledikleri kurslarla hanım kardeşlerimizi meslek sahibi yapmayı amaçladıklarını ifade ederek, "İş-Kur ile ortaklaşa düzenlediğimiz El-Makine Nakış Bölümünde 125 kursiyer eğitim görecek. Kurslarını başarıyla tamamlayarak başarılı olan kursiyerlerimize sertifika vereceğiz. Amacımız gençlerimize nitelikli eğitim verip iş bulmalarına yardımcı olmaktır" dedi.