ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN KAÇAK YAPIYA İZİN YOK

Kaçak ve imara uygun olmayan yapılarla mücadele eden Şehitkamil Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri Yeni mahalle 65 nolu sokakta bulunan ruhsatsız ve kaçak yapının imarda park alanı olarak geçtiğini belirleyip yıkımını gerçekleştirdi. Uzun zaman önce belediye arsası üzerine yapılmış olan ev, yapılan tespitler sonrasında boşalttırılıp gerekli güvenlik önlemleri alınarak yıkıldı.

Yıkımı çevre sakinleriyle birlikte izleyen Şehitkamil Belediyesi Başkan Vekili Abdulcebbar ÖZKARA: “vatandaşların yaşamsal alandaki sorunları çözmenin birinci öncelikleri olduğunu vurgulayarak, ekiplerimizin konuyu araştırması ve ev sahibiyle mutabakata vararak yıkımı gerçekleştirdiklerini” belirtti.