ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet’in (s.a.v)  dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevî (Hicri Rebiulevvel ayının 12. gecesi) münasebetiyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi, 15-19 Nisan saat 20-00’da tarihlerinde Efendimiz ’in (s.a.v) Sakal-ı Şerif’ini ziyarete açacak. Sakal-ı Şerif ziyaretini ilk olarak 15 Nisan Pazartesi günü 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan Ada Düğün Salonu arkasındaki parkta gerçekleştirecek olan Şehitkamil Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında aynı saatte Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) Araştırmacı -Yazar Ramazan Kayan’ı konuşmacı olarak konuk edecek. Sakal-ı Şerif ziyaret programını 16 Nisan Salı günü Seyrantepe Parkı içinde, 17 Nisan Çarşamba Eşref Bitlis Parkı içinde gerçekleştirecek olan Şehitkamil Belediyesi, 18 Nisan Perşembe günü yatsı namazı öncesi ise mevlit programı düzenleyecek. Mevlit programı akabinde Bosna Hersek Parkı içinde ziyarete açılacak olan Sakal-ı Şerif son olarak 19 Nisan Cuma günü Gazikent Uzay Çatılı Pazar yerinde vatandaşların ziyaretine sunulacak. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlara tüm vatandaşlarımız davetlidir.