ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN MÜZİK DOLU BİR GECE

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Konsere; Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülcebbar Özkara, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli ve çok sayıda davetli katıldı.


Müzik dolu Bir Gece

Bu yıl ikincisi düzenlenen konser, Acem Kürdi ve Hicaz makamı olmak üzere iki bölümden oluştu. İlk bölümde çeşitli bestekârların eserleri icra edilirken, Solist Deniz Duru, Abdülkadir Duru ve Fehmi Özgen ise kişisel performanslarını sergiledi. Ara taksimlerde kanunda Ahmet Çakır, Çelloda Serkan Ulusoy, udda Hüseyin Kırtan ve Neyde Mehmet Yılmaz dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Şehitkamil Belediyesi Klasik Türk Mûsikisi Korosu’nun muhteşem performansına izleyicilerde alkışlarla eşlik etti. Konserin ikinci kısmında; Solist Serpi Başaran, Halil Durmaz, Şükriye Fakı, Mehmet Çakır ve Muammer Yıldırım sahne aldı. Hicaz şarkılarını seslendiren solistler, dinleyicileri de şarkılarına ortak ederek, güzel bir geceye imza attı.

Davetlileri, söyledikleri parçalarla kendine hayran bırakan koro; 38 kişiden oluşuyor ve Türk Mûsikisine ilgi duyanlara, nota ve solfej dersleri de veriyor.