ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK UYGULAMA

DAHA TEMİZ BİR ŞEHİTKAMİL İÇİN HERKES SAĞDUYULU OLMALI

Rutin hizmetlerdeki anlayışı değiştirerek etkin ve kalıcı bir hizmet sunan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazanan yeni bir uygulamaya daha imza attı. Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ana caddelerde yoğun bir biçimde park edilmiş araçları tek tek dolaşarak broşür dağıttı. Broşürlerde ana caddelere park edilen araçlar nedeniyle kaldırım kenarlarının verimli şekilde süpüremediklerini belirttiler. Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından yapılan bu yeni uygulama, daha iyi ve daha temiz bir ilçe olmak adına araç sahiplerini sağduyulu olmaya davet etti.

VATANDAŞLARLARDAN YAPILAN ÇALIŞMAYA TAM DESTEK

Şehitkamil Belediyesi Temizlik Müdürlüğü Ekipleri tarafından araçların üzerine bırakılan broşürler, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan tüm çalışmaların kendilerinin yararına olduğunu belirten vatandaşlar, “Sağlıklı yaşamak adına Şehitkamil Belediyesi tarafından düşünülmüş olan bu uygulamadan dolayı ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini” söylediler.