ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN PERSONELE MOTİVASYON SEMİNERİ

BELEDİYE PERSONELLERİ STRES SEMİNERİNDE BİR ARAYA GELDİ

İş hayatında yaşanan sorunlar sebebiyle ortaya çıkan stres ile sıkıntıyı önlemek ve iş motivasyonunu arttırmak amacıyla Şehitkamil Belediyesi organizasyonunda Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) belediye personellerine yönelik ‘Stres ve Motivasyon Semineri’ düzenlendi. Motivasyon el Konuşmacı ve Yazar Elvan Demirkan’ın sunumuyla gerçekleşen seminerde personellere stresle başa çıkmanın yolları anlatıldı. Çoğu insanın, öfkesini kontrol edememesinden dolayı stres ve sıkıntı yaşadığını söyleyen Demirkan, stresle başa çıkmak için öncelikle öfke kontrolünün şart olduğunu belirtti. Özellikle de kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlar için bu seminerin önemli olduğunu ifade eden Demirkan, personellere egzersizle stresi yenebileceklerini dile getirdi.

“SEMİNER İLE MOTİVASYONUMUZ ARTTI”

Stres Yönetimi ve motivasyon seminerine katılan Şehitkamil Belediyesi personelleri, seminerin verimli geçtiğini vurgulayarak, “Bu seminer sayesinde önümüze çıkan sorunları nasıl daha etkin bir yolla çözebileceğimizi aynı zamanda da bazı sorunları gözümüzde ne derece büyütüp kendimize gereksiz sıkıntı verdiğimizin farkına vardık. Özellikle çalıştığımız ortamda yaşadığımız stresi vatandaşlara yansıtmamak için neler yapacağımızı öğrendik. Seminerin çok yararlı olduğunu düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizleri düşünerek böyle bir seminer düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra daha güzel iletişim kurarak stres ile doğan öfkenin önüne geçeceğimize inanıyoruz” dediler.