ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NE MİNİK ÖĞRENCİLER BAŞKANLIK ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi’ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ziyaretine katılan öğrencilerden; 6. Sınıf öğrencisi Rıdvan Kılınç, 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Tunğ, ile Şahinbey çocuk yuvasında okuyan Arzu Yeter’e Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Müdürü Hakan Tepe, ve sınıf öğretmenleri Adem Bayku, Fatma Cander, eşlik etti.

Şehitkamil Belediye Başkanlığı görevini devir alan 6. Sınıf öğrencisi Rıdvan Kılınç Belediye ekiplerine Başta Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu olmak üzere İlçe genelindeki tüm okulların çevre düzenlemesi ve okul yenileme çalışmalarının devam etmesini istedi.

BAŞKAN FADILOĞLU: ULUSAL EĞEMENLİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZA EMANET…

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, yeni başkan Rıdvan Kılınç’ın belediye ekiplerine verdiği direktiflerin takipçisi olacağını söyledi. Başkan Fadıloğlu; “ Bugünün çocukları yarının yöneticileri, onların istek ve görüşleri bizler için çok önemli. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Egemenlik Bayramını çocuklara emanet etmiştir. Bizlerde onun gibi çocuklarımıza güveniyor ve onların gelişimi için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Ziyarete katılan çocuklara ve eğitimcilere teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, günün anısına onlara çeşitli hediyeler sundu.