ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN 'FETİH' ÇIKARTMASI

Şehitkamil Belediyesi, 20 farklı Etüt Eğitim Merkezlerindeki 6. 7. ve 8. sınıf ilköğretim öğrencilerini sinemaya götürdü. Cumartesi ve Pazar günleri Şehitkamil Belediyesi'nin davetlisi olarak sinema salonuna akın eden minik öğrenciler, sinemada 6 salonu hıncahınç doldurdu. Nakıp Ali Sineması'nda sinema filmi izlemenin keyfini süren öğrenciler, 1453 Fetih filmini beğeniyle izledi.

Başak Eğitim Merkezi Sosyal Bilgiler Eğitmesi Yusuf Akpınar, "Çocuklarımızı sinemaya getirdik. 2 bini aşkın bir öğrenciyle katıldık. Bu hizmet çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine katkı sağladı. Başta belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Öğrenciler ise, pür dikkat izledikleri filmden etkilendiklerini belirtirken, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ettiler.