ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN ANNE MERKEZİNDEKİ ANNELER ÇOK MUTLU

ANNELERİMİZ, ANNE MERKEZİNİ ANLATTI

Anne Merkezinin faaliyetlerine düzenli olarak katılan anneler, şunları aktardı: "İnsanın yaşamını geliştirmesinin kendi elinde olduğunu anacak bunun imkânlarla sınırlandırıldığını söylediler, Anne Merkeziyle kendilerine bu sınırları aşma fırsatı verildiğini belirten anneler, ayrıca çocukları için oluşturulan kreş ve dersliklere, çocuklarını gönül rahatlığıyla bıraktıklarını, böylece onların tabiriyle; gözlerinin arkada kalmadığını vurguladılar.

Bir başka anne ise; artık evlerinden çıkarak mahallerini yeniden keşfettiklerini, başka annelerle tanışarak sıcak ve güzel bir ortamda kendilerini geliştirme imkânı bulduklarını anlattı. Bildiklerini başkalarıyla paylaşma imkânı bulduklarını, eğitimlerinin yanı sıra bir bardak çay eşliğinde oluşan sohbet ortamında günlük hayatın sorunlarından uzaklaştıklarını, evlerine dönerken moral depoladıklarını belirtti. Şehrin ücra semtlerinde böyle bir yapılanmayı ummadıklarını söyleyen bayanlar, Şehitkâmil Belediyesi ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na en samimi teşekkürlerini sundular.