ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ SATRANÇ TURNUVASI START ALDI

17 – 18 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek turnuvaya bu yıl 8 yaş ve altı, 10 yaş, 12 yaş, 14 yaş, 16 yaş ve 18 yaş ve üzeri grubunda toplam 668 öğrencinin katıldı.

1. – 2. ve 3. ‘lerine kupa - Başarı Belgesi, 4. – 5. Ve 6. ‘larına ise madalya - Başarı Belgeleri verilecek turnuvanın açılış törenine, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Er, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Özdöver, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, birçok protokol mensubu ve öğrenci ailelerinin katılımıyla büyük bir festival havasında gerçekleşti.

BAŞKAN FADILOĞLU: ÇOCUKLARIMIZ HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK…

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Burada çok fazla sözü uzatmaya gerek yok. Bugün çocuklarımızın günü, satrancın zihinsel ve sosyal gelişime olan katkıları yadsınamaz. Bu katkıları görmek için burada bulunan çocuklarımıza bakmamız yeterli olacaktır” dedi.

Yapmış olduğu konuşmadan sonra Başkan Fadıloğlu açılış hamlesini yaparak turnuvayı başlattı