ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN HİZMETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

Yapımına 15 gün önce başlanan Yaprak Mahallesi Sosyal tesisinin üç ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Sosyal tesis çalışmalarını yerinde inceleyen ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür eden Yaprak Mahalle Muhtarı M. Cesur Kıvanç, mahalleye taziye evi yapılması talebinde bulunduklarını belirterek, "Bu talebimizi Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na bildirdik. Sağ olsun kendisi buraya geldi ve yer tespitinde bulunduk. Yer tespitinden sonra yaklaşık 15 gün önce gerekli çalışmalar başlatıldı. Sosyal tesis üç ay sonra teslim edilecek. Bu tesis de Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan diğer tesisler gibi standart özelliklerde olacak" dedi.

Kıvanç, kültürel mirasın korunması ve yaşatılması amacıyla çalışmalara yaptıklarını kaydederek, "Bu çerçevede Kepkep Sokak’ta proje çalışmalarına başladık. Bize her türlü konuda destek olan Başkan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.