ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BİNLERCE KİŞİYE DÖRT AYRI NOKTADA ETLİ PİLAV İKRAM EDİLDİ

Her sene 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi Hatice Hatun, Karşıyaka Merkez, Küsget Küçük Sanayi ve Çıksorut Camileri’nde binlerce kişiye etli pilav dağıtıldı. Her hafta başka bir cami’de Cuma Namazını kılan ve vatandaşların dertlerini sıkıntılarını dinleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu hafta Kutlu Doğum Haftası kutlamaları vesilesiyle Küsget Küçük Sanayi cami’nde namazını kıldı. Cuma Namazı çıkışı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından dağıtılan etli pilavı vatandaşlarla birlikte yiyerek onlarla sohbet etti.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN BU SENEKİ TEMAYA UYGUN KUTLAMA

Çeşitli etkinliklerle idrak edilmeye başlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında binlerce kişiye etli pilav ikram edildi. Binlerce vatandaş bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde Şehitkamil Belediyesi tarafından ikram edilen etli pilavı yedi.

 

BAŞKANIMIZIN FAALİYETLERİ BİZLERİ BİRLEŞTİRİCİ VE BÜTÜNLEŞTİRİCİ YÖNDE

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Cuma namazı kılan vatandaşlar Başkan Fadıloğlu’nun aralarında bulunmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları nedeniyle kendilerine ikram edilen etli pilavı yiyen vatandaşlar; “Yapılan etkinlik çok güzel. Burada binlerce insan bu etkinlik çerçevesinde bir araya geldi ve birlikte bir şeyleri paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Başkanımızın faaliyetleri hep insanları birleştirici ve bütünleştirici faaliyetler. Bizler her zaman Başkanımızın yanındayız. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler