ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ '1915 ÇANAKKALE? FİLMİ İLE BULUŞTURDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÖĞRETMENLER ‘1915 ÇANAKKALE’ FİLMİNİ KEYİFLE İZLEDİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen sinema etkinliğine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin ile çok sayıda öğretmen ve ailesi katıldı. Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen sinema etkinliğinde buluşan öğretmenler, vizyondaki ‘1915 Çanakkale’ filmini keyifle izleyerek güzel vakit geçirdiler. Bu anlamlı günde kendilerini unutmayarak sinema etkinliği düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden öğretmenler, sinema filmini beğeni ile izlediklerini söylediler.

BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Sinema gösterimi öncesinde bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu, öğretmenlik müessesinin onurlu bir meslek olduğunu belirterek, “24 Kasım 2012 tarihinde kutlayacağımız Öğretmenler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Allah hep birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Öğretmenlik müessesesi anne babadan daha yakın olan büyüklerimizdir. Anne babalarımızla belirli süre geçirebiliyoruz. Ama öğretmenlerimizle daha fazla zaman geçiriyoruz. Onları kendimize örnek alıyoruz. Yaşamımızı şekillendiren en önemli unsur öğretmenlerimizdir” dedi.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

“Bu özel günde aslında senede bir gün sembolik olarak anneler, babalar ve öğretmenler günü gibi kutlamalar bir güne sığdırılacak bir şey değil” diyen Başkan Fadıloğlu, “Fakat yıl içinde etkinlikler olarak belirli günlerde tespit edilmiş bu zamanlarda daha yoğun bir şekilde kutlamalar oluyor. Biz bu sene yapacağımız etkinlik çerçevesinde sizlerle birlikte bu filmi hep birlikte izleyelim istedik. Bunu sadece öğretmenler gününde yapılan bir etkinlik olarak düşünmenizi istemiyorum. Yapılan bu binalar ve hizmetler sizin malınız. Sizin maaşınızdan kesilen paralarla yapılan yerler. Buralar sizler ile güzel. Sizler buralarda olduğunuz müddetçe bir mana da ifade ediyor. Bundan sonraki dönemde de öğretmenlerimiz ile birlikte yapılabilecek her türlü etkinliklerde emrinizdeyiz. Bizler seçilmiş insanlar olarak hizmetkarlığı kabul ederek huzurlarınıza geldik” diye konuştu.