ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OKUL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nde: Yeşil alan düzenlemeleri, çevre temizliği boya-badana işleri tamirat çalışmaları ve yeni bankların yerleştirilme işleri başladı. Proje kapsamında çalışmaları yerinde inceleyen, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, eksiklerin giderilmesi için Park Bahçeler ve Temizlik ekiplerine talimat verdi.

BAŞKAN FADILOĞLU: EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK…

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Bu kapsamlı projede üçüncü okul olarak Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi yer alıyor diğer okullarımızda olduğu gibi çevre düzenlemesi ve okulumuzun eksiklerini gidermek için çalışmalarımıza başladık. Köklü bir geçmişe sahip olan okulumuzu geleneklerinden koparmadan modern bir yapıya kavuşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Demir ise “Belediye başkanımızın eğitime verdiği önemi biliyoruz okulumuza göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor ve bu yapılan kapsamlı çalışmalardan ötürü öğrencilerimizin ve eğitim kadromuzun mutluluğunu belirtmek istiyorum” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU: İNANMAK BAŞARMAKTIR…

Okulu gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkanı Fadıloğlu daha sonra öğrencilere hitaben küçük bir konferans vererek onların istek ve düşüncelerini dinledi.
Sıcak bir sohbet havasında geçen konuşmada, soruları yanıtlayan Başkan Fadıloğlu; toplantı sonunda öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle moral buldu.