ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ'NE ALINAN YENİ ARAÇLARIN TANITIMINI YAPTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ARAÇLARIMIZ ÇEVRE DOSTU VE SON TEKNOLOJİYE SAHİP

İstasyon meydanında düzenlenen araç tanıtım töreninde bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak çevreye olan duyarlılığımızı yalnızca temizlikle kalmayıp yeşil alan ve yenileme çalışmalarıyla da sürdüreceklerini belirtti. Makine ekipmanlarının standardını yükseltmek adına Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hizmetine alınan tüm cihazların son model ve en iyi teknolojiye sahip olduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Bünyemizde bulunan 29 araca ek olarak 10 Adet 15 Tonluk Büyük Arazöz Sulama Aracı,  12 Adet 7 Tonluk Küçük Arazöz Sulama Aracı,  5 Adet Damperli Kamyonet, 9 Adet Çift Kabinli Kamyonet,  3 Adet Traktör, 1 Adet Elektrikli % 100 Çevre Dostu Park İlaçlama ve Temizlik Aracı,  30 Adet Çim Biçme Makinesi,  6 Adet Tırpan ve 2 Adet İlaçlama Makinesini de bünyemize katarak toplamda 107 araçlık ekiple ilçede hizmet vermeye hazır olduklarını” ifade etti.

YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Yeşil alan çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Fadıloğlu; “ Toplamda 309 hektarlık yeşil alanı halkımızın hizmetine sunduk. Yeni ekilen fidanların sulanması ve mevcut alanların bakımı ile birlikte Şehitkamil ilçesini daha yaşanabilir ve daha yeşil bir hale getireceklerini” dile getirdi.

YÜZDE YÜZ TASARRUFLU VE ELEKTRİKLİ ARAÇ YOLLARDA

Konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başta olmak üzere, diğer protokol üyeleri Şehitkamil İlçesinde hizmet verecek olan 78 aracın kurdelesini keserek vatandaşların hizmetine sundular.

Açılışın ardından yeni alınan araçları tek tek inceleyen Başkan Fadıloğlu yüzde yüz elektrikle çalışan aracı ve traktörü yakından inceleyip test sürüşü yaptı. Daha sonra şoför arkadaşların ellerini sıkan Başkan Fadıloğlu, görevlerinde başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.