ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ PARKLARI SONBAHAR BİTKİLERİ İLE CANLANDIRDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


PARKLAR BİTKİLERLE GÜZEL

Sosyal belediyecilik alanında her geçen gün kendisini daha fazla yenileyen Şehitkamil Belediyesi yaptığı çalışmalarla vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Asfalt ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinin yanı sıra insan odaklı çalışmalarını da başarılı bir şekilde sürdüren Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların daha temiz ortamlarda kaliteli bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla tüm imkanlarını seferber ediyor. Özellikle insanların sık kullandığı park ve bahçelerde çalışmalarını kesintisiz biçimde sürdüren Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde dinlenmesi için parklarda mevsimsel peyzaj çalışması yapıyor. Şehitkamil ilçesinde bulunan tüm parklara, 700 bin adet Menekşe, 12 bin 500 adet Kasımpatı, 16 bin adet Lale, 4 bin 500 adet Sümbül, 3 bin adet Nergiz ve bin adet Ters Lale dikildi. Toplam 737 bin adet mevsimsel bitkinin yer aldığı parklar ayrı bir güzellik kazandı. Parklara ayrı bir renk katan bitkiler, baktıkça insanın içine huzur veriyor. Parklardaki renga renk bitkileri gören vatandaşlar ise parkların daha da güzelleştiğini söylediler.

Öte yandan Sonbahar mevsimi nedeniyle ağaçlardan dökülen yaprakların parklarda kötü görüntü oluşturmasından dolayı çalışma başlatan belediye ekipleri belirli aralıklarla dökülen yaprakları temizlemeye devam ediyor.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMADAN MEMNUN

Şehitkamil Belediyesi’nin parklara çeşitli bitkiler dikerek temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyemiz her konuda olduğu gibi parklar ve bahçeler konusuna da hassasiyet gösteriyor. Parklarımızda yapılan temizlik çalışmalarından ve bitki dikiminden çok memnunuz. Özellikle her mevsim dikilen bitkiler parklarımıza ayrı bir güzellik katıyor. Çok güzel çalışmalar yapan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz. Parklar ve diğer hizmetlerle ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Başkanımızdan tek isteğimiz bazı parklarımızda tuvalet ve çeşme bulunmuyor. Bu eksikliklerinde tamamlanmasını istiyoruz” dediler.