ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ PARKLARIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Karacaoğlan Mahallesi’nde bulunan Eşref Bitlis Parkı içinde çalışmalara başlayan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri ekipleri parkta bulunan kafeteryayı yıktı. Parktaki kafeteryanın yıkımını izleyen vatandaşlar ise çok mutlu olduklarını söyledi. Kafeteryalar yüzünden parklara gelmeye çekindiklerini belirten vatandaşlar Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Çalışmalar sayesinde parklardaki görünümün daha da güzelleşeceğini ifade eden vatandaşlar, “Kafeteryalar yüzünden ailemiz ve çocuklarımızla rahatça parka gelemiyorduk. Buranın yıkılarak yenilenmesinden dolayı çok memnun olduk. Şehitkamil Belediyesi’nin yaptığı bu güzel çalışmadan dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.