ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Şehitkamil Belediyesi personelleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti. Çalışmalarında ve cana yakınlığından dolayı kendisinden memnun olduklarını ifade ettiler. Belediye olarak personeli ile birlikte milletin hizmetinde olduklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ekip arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Biz bu kadar küçük bir aile değiliz. Büyük bir aileyiz. Salonlara sığmadığımız için bölüm bölüm iftar yapıyoruz. Bugün çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Ramazanın feyzinden yararlanmak adına iftar gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi milletimizin hizmetindeyiz. Hizmetkarıyız. Bizim ayrımız, gayrımız yok. İş veren işçi değil hepimiz milletin hizmetkarız. Burada hizmet eden bütün kardeşlerime ben teşekkür ediyorum” dedi.