ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ RAMAZAN ŞENLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

Ramazan Şenliği Mahallelere Taşınıyor

Güvenevler ve Çiksorut Mahalleleri’nin ardından Merveşehir Mahallesi’nde devam eden şenliklere katılan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, bir yerde şenlik yapmaktansa her mahallede ayrı ayrı şenlikler düzenlemeyi tercih ettiklerini vurgulayarak; “Öncelikle tüm Merveşehirli hemşerilerime hoş geldiniz diyorum. Ramazan Ayı’nda sizlerin ulaşımda sorun yaşamaması için mahallelerinize konuk olmayı uygun gördük. Bu güzel geceyi bizlere hazırlayan Tiyatrocu arkadaşlarıma ve Tasavvuf müziği üstadımız Veysel Bilen’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan Boyunca 15 Gece Şenlik

Orta Oyuncularının sunduğu “Hacivat - Karagöz Gösterisi” ile başlayan gece Ahmet Hilmi Ocak’ın Kuran-ı Kerim Dinletisi ile devam etti. Gecenin finalinde ise sahne alan sanatçı Veysel bilen ve ekibi izleyicilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti yaşattı.

Ramazan Ayı Boyunca toplam 15 geceden oluşan şenlik programı ise şu şekilde:

17 Ağustos Oyuncakistan Parkı,
18 Ağustos Gazikent Uzay Çatılı Pazar Yeri,