ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SANATSEVERLERİ ENBE ORKESTRASI İLE BULUŞTURDU

KONSERE KATILIM YOĞUN OLDU

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen konsere, Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Nursal Çakıroğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Aykanat, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, meclis üyeleri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

EMBE ORKESTRASI GECEYE RENT KATTI

Türkiye'den ve yurt dışından birçok önemli müzisyeni bünyesinde barındıran müzik gurubu olan “Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası”  ‘Turizm Haftası’ etkinlikleri kapsamında verdiği konser ile vatandaşları doyasıya eğlendirdi. Şu ana kadar birçok ünlü şarkıcı ile düet yapmış olan gurup kendilerine has söyledikleri parçalarla sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattılar. Behsat Gerçeker yönetimindeki Embe Orkestrası, opera aryalarından Napolitan hafif müziğe, özel solistlerin eşliğinde yorumladığı Fransız şansonlar ve valslerden Latin müziklere, Arjantin tangolarından jazz ve country eserlerden, ünlü müzikallerden yabancı ve Türkçe, pop müziğine uzanan geniş repertuarıyla dinleyicileri benzersiz bir müzik yolculuğuna çıkarttı. Müziğiyle evreni kucaklayan Enbe Orkestrası, sahne şovlarıyla da geceye ayrı bir renk kattılar.

Konser sonunda Embe Orkestrasını yöneten Behsat Gerçeker’e gurup adına çiçek takdiminde bulunan Başkan Fadıloğlu, çok güzel ve doyumsuz bir gece yaşadıklarını dile getirerek teşekkür etti.