ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen satranç Turnuvası 17 Nisanda başladı. Turnuva 8 yaş ve altı, 10 yaş, 12 yaş, 14 yaş, 16 yaş, 18 yaş ve üzeri kategorilerinde gerçekleştirildi. Satranç federasyonu il temsilciliği ve il milli eğitim müdürlüğünün, öğrencilerin gelişim sürecine sağladığı olumlu katkılardan dolayı takdirle karşıladığı turnuva, üç gün boyunca öğrencilerin ailelerinin katılımıyla bir şölen havasında geçti.

Toplamda 668 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Kazak, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülcabbar Özkara, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Özdöver ve Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hilmi Teymur verdi.