ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SOSYAL TESİS YAPIMINA DEVAM EDİYOR

KARACABURÇ SOSYAL TESİSİNE KAVUŞUYOR

Otuz altı ayda otuz altı sosyal tesisi yaparak sosyal tesisi olmayan mahalle bırakmayan Şehitkamil Belediyesi mahalle olan köylere de sosyal tesisi yapmaya başladı. Karacaburç mahallesinde yapımı başlanan sosyal tesiste aynı zamanda muhtarlık binası ve mahalle sakinleri için de kahvehane yapılıyor.  Mahalle meydanına toplamda 230 m2’lik bir alanda yapılan sosyal tesis, mahalle sakinlerini de mutlu etti.

GÜZEL BİR TESİS YAPILIYOR

Karacaburç mahalle muhtarı Nurettin Teze; “Şu an Şehitkamil Belediyesinin sosyal tesis yaptığı alan köydeki hayvanların su içme yeriydi. Burası daha önce çok sağlıksız bir ortamdı.  Şimdi ise buraya sosyal tesis muhtarlık alanı ve vakit geçirebileceğimiz bir kahvehane yapılıyor. Sağ olsun Başkanımız mahallemizle ilgileniyor. Çocuklarımız için de çok faydalı olacak. Çocuklarımızda buradan istediği kadar faydalanabilecekler. Başkanımızda burada bugün incelemelerde bulundu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.