ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

MERSİN DEVLET OPERA VE BALE EKİBİ ÖĞRENCİLERE ÇOCUK OYUNU SAHNELEDİLER

Kültür ve Sosyal etkinliklere büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi öğrencilerin modern sanatlara olan ilgilerini artırmak için Mersin Devlet Opera ve Bale Ekibi ile ortaklaşa bir organizasyona imza attılar. Mersin Devlet Opera ve Bale Ekibinin Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelediği “Kuklacı” adlı müzikli çocuk oyunu öğrenciler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Şehitkamil Belediyesi Sosyal tesislerinde eğitim gören öğrencilerin de katıldığı oyuna toplam Bin öğrenci katıldı.

HEM EĞLENDİLER HEM BİLGİLENDİLER

Ünlü Masal Kahramanı Pinokyo’nun nasıl insana dönüştüğünü anlatan oyun, özellikle ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik olarak eğitici, öğretici ve eğlendirici özelliğine sahip olduğundan etkinliğe katılan öğrencilere büyük fayda sağladı. Oyunu izleyen Bin öğrenci gönüllerince vakit geçirirken oyunun sahnelenmesi için katkıda bulunan Başkan Fadıloğlu’na da çok teşekkür ettiler.

BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN HER ZAMAN EN İYİ OLANI DÜŞÜNÜYOR

Şehitkamil Belediyesi Karacaoğlan Sosyal Tesislerinde öğretmenlik yapan Şükriye Ateş; “Sahnelenen oyun çocuklarımız için hem eğitici hem de öğretici olması bakımından sosyal ve kültürel gelişimlerine büyük katkı sağladı. Televizyondan gördükleri şeyleri burada canlı canlı izlemeleri çocuklarımızı çok mutlu etti” dedi.

Pirsultan Sosyal Tesislerinde öğretmelik yapan Sabiha Sıddıkoğlu ise; “Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Başkanımız bizler için her zaman en iyisini düşünüyor. Katkılarından dolayı Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesi ile Mersin Devlet Opera ve Bale Ekibi işbirliğiyle, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde, öğrencilere “Kuklacı” adlı çocuk oyunu sergilendi. Gösteriyi aile merkezlerinde eğitim gören Bin’e yakın çocuk izledi.

MERSİN DEVLET OPERA VE BALE EKİBİ ÖĞRENCİLERE ÇOCUK OYUNU SAHNELEDİLER

HEM EĞLENDİLER HEM BİLGİLENDİLER