ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN İSLAHİYE SOSYAL TESİSİNİN AÇILIŞI YAPLDI

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Kısa sürede yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine sunulan sosyal tesisin açılışına AK Parti Gaziantep milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, İslahiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ,  İl Genel Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. 

 

MİLLETVEKİLİMİZE VE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan söz alan İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ; “Kardeş Şehitkamil belediyemizce ilçemize kazandırılan bu sosyal tesis için başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na Milletvekilimiz Şamil Tayyar’a çok teşekkür ediyorum. Artık taziyeler burada ağırlanacak ve çocuklarımız eğitimleri için buradaki etüt merkezlerinden yararlanacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İslahiye’mize hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

SOSYAL TESİSİMİZDEN BİNLERCE KİŞİ FAYDALANACAK

Şehitkamil belediyesi meclisinden alınan kararla bu projeyi hayata geçirildiğini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Bugün Gaziantep’te ihtiyaçları belli bir noktaya geldikten sonra ilçelerimizdeki ihtiyaçları gidermek adına almış olduğumuz sorumluluk çerçevesinde İslahiye’ye bu tesisi kazandırdık. Bizim yapmış olduğumuz sosyal tesislerin konseptinde öncelikle alt katında taziye evleri üst katlarında eğitime katkı sağlamak adına Aile merkezleri ve etüt merkezleri planlıyoruz. İslahiye ilçemizde yaptığımız tesisimizde aynı konsepti uyguladık. Nedenine gelince. Bölgemizde eğitimin çok alt nokta olmasından dolayı eğitime katkı sağlamak adına bu etüt merkezlerini önemsiyoruz. Buralarında bir eğitim yuvası olarak hizmet görmesini sağlamak adına İslahiye Belediyesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde yapılan bu proje hayata geçirildi. Açılışını yapacağımız bu tesisimiz vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

TÜRKİYE ARTIK KABUK DEĞİŞTİRİYOR

İslahiye’mize güzel bir eser kazandırmanın sevinci içerisindeyiz diyen Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun; “Türkiye artık kabuk değiştiriyor. Son on yılda bunun farkındayız hepimiz zaten.  Bir dünya kenti diye tanımladığımız Gaziantep’te İslahiye ilçemiz bundan geri
duramazdı. İslahiye bu nedenle iktisadi ve idari bilimler fakültesi açtık. İslahiye ilçemizin toprağı son derece bereketli. Bu yapılan tesisle ilçe daha da güzel yerlere gelecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

BELEDİYELERİMİZİN İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMASI VE GÜZEL

Sosyal tesislerin çok yararlı bir mekan olduğuna değinen Milletvekili Derya Bak Bak; “Sosyal tesisin yapılması ve bu ilçeye kazandırılması çok önemli. Belediyelerimizin iş birliği içerisinde olması ve güzel projelere imza atmaları bizleri mutlu ediyor. Gençlerimizin etüt merkezlerinde vakit geçirerek derslerinde daha başarılı olacaklar. Şehitkamil belediyemiz tarafından yapılan bu tesis ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANIMIZLA İFTİHAR EDİYORUM

Sosyal tesisi inşaat aşamasındayken gezdiğini sözlerine ekleyen Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise; “ Buralar daha inşaatken gezmek ve incelemek kısmet oldu. Sağ olsun her zaman iftihar ettiğim Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, kısa zamanda inşaatını bitirerek bugün inşallah hizmete sunacağız. Şehitkamil Belediyemizin hizmetlerini saymakla bitiremeyiz. Bir gün gelin gezelim. O kadar güzel hizmetlere imza atıyorlar ki ne kadar gurur duysak azdır. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.   

 

TESİSİMİZ İSLAHİYE’MİZE ÇOK YAKIŞMIŞ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Milletvekili Mehmet Erdoğan ise; “Tesisimiz İslâhiye’ye çok yakışmış. Belediye başkanımız, bu konuda baya gayret gösterdi. Sadece burayla kalmayarak birçok mahalleye ve ilçeye bu tesislerden yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İSLAHİYE ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Bu sosyal tesisin yapımında emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Şamil Tayyar; “ Biraz önce gelirken gördük. İslahiye şantiyeye döndü. Tren yolunda sürekli kazalar olurdu. Şuan oraya güzel bir köprülü kavşak yapılıyor. İslahiye için çok önemli bir projedir. Nurdağı İslahiye arasında 23 Kilometrelik duble yol yapımına başladık. Üniversitemizin İslahiye kampüsü bitme noktasına geldi yakın zamanda açılışını yapacağız. Bu sosyal tesisimizin tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ALLAH HİÇBİR ZAMAN BOZMASIN

Birlik ve beraberliğimizi Allah hiçbir zaman bozmasın diyen Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer; “ Türkiye çok önemli süreçlerden geçiyor. Bunun için hepimizin çok uyanık olması ve çok çalışması gerekiyor. Bu güzel tesisin İslahiye’mize kazandırılmasında çok emekleri ve fedakarlıkları bulunan Şehitkamil Belediye Başkanımıza, İslahiye Belediye Başkanımıza ve bu koordinasyonu yapan milletvekilimiz Şamil Tayyara çok teşekkür ediyorum. Bu tesisin İslahiye’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu. 

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele kesiminde bulunarak sosyal tesisin açılışını resmi olarak gerçekleştirdiler. Açılış sonrasında sosyal tesisi gezildi.