ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ ÇÖP EVE MÜDAHALE ETTİ

Çakmak Mahallesi Evyapan Sokak’taki evde uzun süredir yaşayan yaşlı kardeşlerin topladıkları çöpler, çevreye verdiği rahatsızlığın ötesinde kendi sağlıklarını da tehdit edecek boyutlara ulaştı. Mahalle sakinlerinin Şehitkamil Belediyesi’ne başvurusuyla harekete geçen temizlik ekipleri evin içinde ve dışında çalışmalara başladı.

Evin Durumu, içinde Yaşayanları da Tehdit Ediyordu

Öncelikle evde bulunan çöpler temizlik aracına yüklendi. Daha sonra ise evin temizliği yapılarak iç ve dış dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi. Evde yaşayan yaşlı kardeşlerin, herhangi bir müdahalesiyle karşılaşmayan Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, evin temizlik ve düzenleme işlerini bitirerek mahalleden ayrıldı.

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelecek bu gibi istek ve şikayetlerin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Müdürlük, vatandaşların temizlik yönünden gördükleri çarpıklıkları belediyeye iletmeleri halinde en kısa zamanda müdahalede bulunulacağını belirtti.