ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMİZLİKDE DURMAK BİLMİYOR

Her hafta farklı mahallede genel temizlik çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipler, önceki günde Arıl ve Aktoprak mahallelerinde yaptığı genel temizlik çalışmasıyla bu alandaki uygulamasını sürdürdü.

Rutin hizmetlerdeki anlayışı değiştirerek etkin ve kalıcı bir hizmet sunan Şehitkamil Belediyesi, gıda denetiminden sonra genel temizlik çalışmalarını da periyodik hale getirerek ilçeyi tarıyor. Vatandaşların ihbar ve şikâyetlerini değerlendiren ekipler, her hafta önem sırasına göre mahalleleri ziyaret ederek genel temizlik çalışması yapıyor.

Arıl ve Aktoprak Mahallesinde yapılan çalışmada, bölge karış karış temizlenirken, boş arazilerde bulanan atıkları da kepçelerle toplandı