ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TUZLAMA ÇALISMALARINI YAPTI

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

YAGAN KARA ANINDA MÜDAHALE

2010 yılının ilk kar yağışının kentimize düşmesiyle birlikte, aşırı buzlanma ve donmaya karşı yol tuzlama ve kar küreme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan FADILOĞLU, yağışlar devam ettiği müddetçe ekiplerin yol tuzlama ve kar küreme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi. Önceki gün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile çalışmalarına başlayan Şehitkamil belediyesi Fen İşleri müdürlüğü karla mücadele ekipleri, yağışın yaya ve araç trafiğini engelleyecek olumsuz durumlara dönüşmemesi için ana arterler başta olmak üzere tuzlama çalışmaları yaptı. Karla mücadele için, 20 ekip ile 100 personel, 3 adet greyder,  20 adet tuzlama aracı,  karla mücadelede çalışmalarında aktif görev aldılar.

 

FADIOĞLU; VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN 24 SAAT GÖREVDEYİZ.

Şehitkamil bölgesinde tuzlama ve yol açma çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Başkan FADILOĞLU,  “Büyük şehir belediyesiyle koordineli yürüttüğümüz kar temizleme çalışmasında vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyorlar. Özellikle buzlanmanın fazla olacağı düşünülen kritik noktalar olan Sefa şehir, Taşlıca, Seyrantepe, Beylerbeyi, Merveşehir, Gazikent gibi bölgelere anında müdahale eden ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmamsı için canla başla çalışıyorlar” dedi.

Başkan FADILOĞLU, vatandaşların herhangi bir sel veya olası vakalarda 444 27 02 nolu beledi hattını günün 24 saati arayabileceklerini de sözlerine ekledi.