ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ULUSLARARASI FUTBOL TURNUVASI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Kıbrıs Kaymaklıspor, Kerkük Aksuspor, Eskişehirspor, Ankaraspor, Tarsus Belediyespor, Erzincan Belediyespor ve Şehitkamil Belediyespor'un katıldığı turnuva Şehitkamil Belediyesi Gazikent Spor Kompleksi'nde 8 Eylül saat 16.00'da yapılacak törenden sonra başlayacak. Turnuva 10 Eylül Cumartesi günü oynanacak final maçıyla sona erecek.

Organizasyon kapsamında kente gelen takım temsilcileri ve sporcular Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Gaziantep hakkında katılımcılara bilgi veren başkan Fadıloğlu organizasyonun amacının dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu söyledi. Fadıloğlu ziyarete gelen konuklara teşekkür etti. Gelen konuklar ise günün anısına başkan Fadıloğlu'na çeşitli hediye sundu.