ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ULUSLARARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Gazikent Spor Kompleksi'nde yapılan turnuvaya Kıbrıs Kaymaklıspor, Kerkük Aksuspor, Eskişehirspor, Ankaraspor, Tarsus Belediyespor, Erzincan Belediyespor ve Şehitkamil Spor Akademisi Futbol Okulu olmlak üzere Yurt Dışından 2 Takım Toplam 7 Takım Mücadele katıldı.

Turnuva süresince yapılan müsabakalar kıran kırana geçerken finallerde kaybeden olmadı. Turnuva sonrası düzenlenen kapanış törenine katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, organizasyonun amacının dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu söyledi.

Başkan Fadıloğlu, turnuvada hedefledikleri amaca ulaştıklarını ifade ederek, “Takımlarımız bu turnuvada büyük bir centilmenlik örneği göstererek mücadele etmişlerdir. Burada başta söylediğimiz gibi amacımız, dostluğun kardeşliğin perçinlenmesidir. Çok şükür bunun sağlandığını da görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür faaliyetleri devam ettireceğiz. Diğer takımlarımızın ötesinde başka ülkelerden de bu sayıyı artırarak inşallah önümüzdeki yıllarda hep birlikte devam ettiririz. Bundan sonraki süreçte profesyonelliği adım atmak için Gaziantep’te bu tesislerle birlikte alt yapı hazır hale gelmiştir. Bank Asya’da temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Süper Lig’de olan Gaziantepspor bu kente hizmet veriyor. Onların alt takımları var. Bu çocuklarımızı da inşallah öncelikle eğitimlerini tamamlamak koşuluyla, ondan sonrada paralel bir şekilde eğitimlerini görerek başarıya ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Katılımcı herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan kulüp temsilcilerine plaket, madalya ve teşekkür belgesi verilirken tüm sporculara da madalyaları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından takdim edildi.