ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ VE GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ'NDEN "GÖNÜL BİRLİĞİ" PROJESİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi hizmet binasında hayata geçirilen “Kent Gönüllüleri Projesi” vatandaşın takdirini kazandı. Projeye toplam 300 öğrencinin katılacağı ve haftanın her günü öğleden önce ve sonra olmak üzere 20 kişilik iki grup Belediyede görev yaparak vatandaşları gidecekleri birimlere yönlendirecekler.

Başkan Fadıloğlu; Her zaman Vatandaş Odaklı Hizmet Yapıyoruz

Hizmet binasını gezerek vatandaş ve Öğrencilerle sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; Bu projenin Gaziantep Üniversitesi ile Şehitkamil Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü bir proje olduğuna değinerek; “Belediye’ye gelen vatandaşlara yardımcı olabilmek ve yönlendirme yapabilmek adına bir çalışma yaptık. Bu çalışmanın zamanlaması da çok güzel oldu. Torba yasanın çıkmasıyla birlikte emlak vergisinin yapılanması söz konusu olunca bu dönem içerisinde Belediyemize gelen çok sayıda vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımıza öğrenci kardeşlerimiz müracaat dilekçeleri olsun evraklarının sevklerinin yapılması ve yönlendirme yapmak adına yardımcı oluyorlar” dedi.

Bizleri Geleceğe Hazırlıyor

Proje kapsamında vatandaşa yardımcı olan Gaziantep Üniversitesi öğrencileri projenin son derece güzel hazırlandığını ve projeye gönülden destek verdiklerini dile getirerek; “Okul hayatımızda ve sivil hayatımızda ileriki günler açısından bize artı değer kazandıracak bir çalışma. Buraya gelen yaşlı vatandaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz” dediler.

Güler Yüzlü Hizmet İçin Başkanımıza Teşekkür Ederiz

Vatandaşlar ise bu uygulamadan son derece memnun olduklarını dile getirerek; “Belediyeye gelen vatandaşlar haliyle gidecekleri biri bilmiyorlar bur da güler yüzle bizi karşılayıp gideceğimiz birime yönlendirmeleri bizi son derece memnun etti. Bu uygulamayı hayata geçiren Şehitkamil Belediyesine ve Gaziantep Üniversitesine teşekkür ediyorum” dediler.