ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAKIN UZAK AYRIMI YAPMIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


HER BÖLGEYE EŞİT HİZMET ANLAYIŞI

Her bölgeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mahalle olan köylerde çalışmalarını devam ettiriyor. Yakın uzak bölge ayırt etmeksizin kilit taşı, parke, bordür, kaldırım ve asfalt çalışmalarında son surat çalışan Belediye ekipleri 2011 yılı içerisinde toplam 370.000 m2 kilit taşı çalışması ile mahalle ve köylere hizmet olarak ulaştırılmıştır.

BAŞKAN FADILOĞLU; VATANDAŞIMIZ HER HİZMETE FAZLASIYLA LAYIKTIR

Hizmeti bölgenin her tarafına eşit dağıttıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Amacımız ilçemizdeki halkımızın rahat ve huzurlu ortamlarda yaşamlarını sürdürmesidir. Şehrimizde yaşayan her vatandaşımız her hizmete fazlası ile layıktır. Biz onların parasını, onlara en hakkaniyetli ve faydalı şekilde kullanıyoruz. Ekiplerimiz guruplar halinde plan ve proje dahilinde hareket ediyorlar. Amacımız en yakın zamanda ilçemizde ihtiyaç duyulan bölgelere kilit taşı çalışmalarını tamamlamak. Yağışlar başlamadan ihtiyaç duyulan bölgelerimize hizmetlerimiz ulaşmış olacak” dedi.

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

İncesu mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan çok mutlu ve memnun olduklarını ifade ederek; “Mahallemizin sokakları daha önceden tozdan geçilmiyordu. Özellikle kış aylarında çok zorluk çekiyorduk. Her yer çamur ve su birikintisi oluyordu. Allah Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan razı olsun. Mahallemizin yollarını kilit taşı ile döşeyerek bizleri bu sıkıntıdan kurtardı. Mahalle olarak bu çalışmalardan memnunuz. Mahallemiz her hizmetten faydalanıyor tek eksiğimiz kilit taşıydı, buda yapıldı belediyemize teşekkür ediyoruz ” dediler.