ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAŞLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Her fırsatta yaşlılara moral olacak organizasyonlar düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, ‘Sinema Günleri’ etkinliği kapsamında Gaziantep Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlılara keyifli bir gün yaşattı. Huzurevinden otobüslerle alınan yaşlılar, M1 AVM içerisindeki Nakıp Ali Sineması’nda ‘Antep Fıstığı’ filmini izledi. Filmi kahkahalarla izleyen yaşlılar, organizasyonlar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

 

NE MUTLU GAZİANTEPLİYİM DİYENE

Huzurevinin ‘şair amca’ lakaplı sakini Erol Demirçivi, film sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

 

“Dünya bugün harp ediyor, insanlar bugün birbirini yiyor menfaat için. Bizim milletimiz kadar duygusal bir millet kalmadı. Her şey dünya menfaati üzerine dönüyor. Anamızdan emdiğimiz sütten mi, havadan mı, sudan mı bilmem bizde birlik var. Atatürk’ün dediği gibi;  ‘Ne mutlu Türküm diyene’. Türk milletinin içinde ayrım yoktur. Gaziantep’in kendine has güzellikleri var, herkes Gaziantep’i anlayamaz. Yaşamak lazım. Filmde gayrimüslim bir hanım Gaziantep’in ve Gazianteplinin dürüstlüğüne ve misafirperverliğine hayran kalıyor.  Ne mutlu Gaziantepliyim diyene.”

 

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Organizasyonun kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren Ali Osman Biler, “Hem komik hem anlamlı, duygusal ve memleketimizi güzel bir şekilde anlatmışlar. Filmin en sonu çok anlamlıydı, ‘Elif’in hikayesi beni çok etkiledi. Bizi burada ağırlayan Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Gaziantep Huzurevi yaşlıları adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.