ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAZ OKULLARI SONA ERDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezindeki törene Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Spor Kulübü Başkanı Sait Kılıç, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları, Şehitkamil Belediye ve İl genel Meclis Üyeleri, Basın Mensupları ve çok sayıda sporcu velisi katıldı.

Kılıç; “ Çocuklarımızın Sporu Bir Yaşam Tarzı Olarak Görmelerini İstiyloruz”

Törende açılış konuşmasını yapan Şehitkâmil Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sait Kılıç, Şehitkâmil Belediye Spor Kulübü olarak bu yıl 9 branşta, 21 Haziran - 9 Ağustos arası toplam 1773 sporcuya eğitim vermiş bulunmaktayız. Spor kulübü olarak amacımız sadece müsabakalara katılıp başarılı sonuçlar elde etmek değildir. Bunun yanında çocuklarımızın sporu bir yaşam tarzı olarak görmelerini sağlamaktır. Bu geleceği oluştururken gerek salon yenilemesi ve teknolojik altyapı sağlanmasında gerek maddi ve gerekse manevi desteğini bizden esirgemeyen, sporun içinden gelerek, sporun önemini bilen Sayın Belediye Başkanımız Muhammed Rıdvan Fadıloğlu’na ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Sevgili Gençler Bu Faaliyetlerin Hepsi Sizler İçin…”

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ise çocukların bilinç ve fiziksel gelişiminin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak; “bu dönem 9 farklı spor dalında hizmet veren Şehitkamil Spor Kulübü Yaz Okulunu tebrik ediyorum. Bu çalışmalarda onların hep yanındayız. Bizler, hizmet verdiğimiz spor dallarındaki çeşitliliği arttırmak için yüzme havuzu ihalemizi de bu ay içerisinde yapacağız. Hedefimiz en az iki veya üç yüzme havuzu inşa edebilmektir. Sevgili gençler bu faaliyetlerin hepsi sizleri geleceğe daha iyi hazırlamak adınadır. Her şey sizler için her şey Şehitkamil için…” şeklinde konuştu.

Karaoğlu; “ Zamanımızı Fırsata Dönüştürdük”

Sporcular adına söz alan Harika Karaoğlu; “ bu yıl açılan Yaz Spor Okullarında, eğitim gören sporcular ve şahsım adına bu olanakları bizlere sunan başta Belediye Başkanımız Muhammed Rıdvan Fadıloğlu ‘na, Şehitkâmil Belediye Spor Kulübü Başkanı Sait Kılıç’a İdarecilerimize, Antrenörlerimize teşekkürü bir borç bilirim. Bizler yaz spor okulu dönemi boyunca sadece branşlara özgü eğitim almakla kalmayıp, eğitim programı kapsamında düzenlenmiş olan panel, seminer, gezi ve sosyal Aktivitelerle de zamanımızı bir fırsata dönüştürebilme imkânı bulduk.

Genç; “Yaz Spor Okulları Çocuklarımızı Bedenen ve Zihnen Hayata Hazırlıyor”

Yaz Spor Okulu öğrenci velilerini temsilen konuşma yapan Betül Genç; “Şehitkâmil Belediyesi ve Şehitkâmil Belediye Spor Kulübünün ortak çalışması ile açılmış olan Yaz Spor Okulları, çocuklarımızın sağlıklı ve alt yapısı gelişmiş olan tesislerde zaman geçirmelerini sağlıyor. Bedenen ve zihnen hayata daha hazır hale gelmeleri için çalışıyor. Bu değişim sadece sportif anlamda değil aynı zamanda çocuklarımızın ahlaki yapısını ve Davranışlarını da olumlu yönde etkilemektedir.

Konuşmaların ardından sahne alan Yaz Spor Okulu Öğrencilerinin gösterileri nefes keserken Karate, Tekvando takımlarının müsabakaları kurslarda verilen eğitimin aynası niteliğindeydi. Sertifikalarını protokol üyelerinin elinden alan öğrenciler Başkan Fadıloğlu bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.