ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAZ OKULU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Yıldırım; “Yönetici ve Veliler Adına Başkanımıza Teşekkür Ediyorum”

Şehitkamil Belediye spor A Takım Sorumlusu Mahmut Yıldırım; “ 2010 2011 yaz okullarının 3. haftasına girdik şuanda 200 ün üstünde sporcumuz var. Sağ olsun başkanımız bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Ona tüm yönetircilerimiz ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu dönem kendi hedefimizin üstüne çıkarak çok sayıda çocuğumuzu Yaz Spor Okullarına kazandırdık” dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Burada Yetişen Çocuklarımız Önce Derslerinde, Sonra da Sporda Başarılı Olacaklar”

Yaz okullarını ziyaret eden Şehitkâmil Belediye başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, salon sporlarının yanında futbol eğitimi ile de, yaz okullarının devam ettiğini belirterek; “Şu anda Merveşehir’deki Şehitkamil stadımızda, değişik yaş kategorilerindeki 200 çocuğumuz Futbol eğitimlerine devam ediyor. İdman ağırlıklı olmak üzere; taktik anlayışında öğretildiği yaz spor okulumuzda, haftada 3 gün hizmet veriyor. İnşallah burada yetişen çocuklarımız önce derslerinde daha sonrada ilgi duydukları spor dalında başarılı olacaklar. Biz de bu bağlamda elimizden geleni yapacağız. Şehitkamil Belediyesi olarak bizim amacımız amatör sporcularımıza destek vererek onların yetenekleri doğrultusunda, profesyonel kulüplere geçişlerini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Ziyarette çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi alan Başkan Fadıloğlu, daha sonra genç sporcular ile pas antrenmanı yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi.