ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARINA BÜYÜK İLGİ

BİNLERCE SPORCU EĞİTİM GÖRECEK

Şehitkamil Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz spor okulları bu yılda futbol, basketbol, yüzme, halkoyunları ve satranç branşlarında binlerce sporcuya nitelikli eğitim verecek.  Sportif eğitimin yanı sıra birçok sosyal ve kültürel etkinliği de sporcularla buluşturacak olan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında,  eğitim dönemi 17 Haziran 2013 tarihinden itibaren start alacak. Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, “Şehitkamil Belediyesinde 365 gün Herkes İçin Spor programı kapsamında devam eden yaz spor okullarında bu yılda beş ayrı branşta yaşları 6 ile 17 arasında değişen bay ve bayan öğrencilere eğitim vereceğiz. Yaz okulları çerçevesinde tüm branşlarda sporcularımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayacak, eğitim programları hazırladık. Tüm öğrencilerimizi yaz spor okullarımıza davet ediyoruz.” Dedi.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ YAZ SPOR OKULLARINA BEKLİYORUZ

2012- 2013 Eğitim Öğretim yılının sonuna gelinmesiyle birlikte, tatilde ne yapacağının planlarını yapan tüm öğrencileri daha sağlıklı ve zinde bir yaşam için yaz spor okullarına davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  “ 2013 Yılı Yaz Spor Okullarına kayıtlarımız geçtiğimiz hafta itibariyle başladı  şu ana kadar sporcularımızın ve sporcu velilerimizin kurslara göstermiş olduğu ilgi  memnuniyet verici,  kayıtlarını henüz yaptırmayan öğrencilerimiz için kayıt kabul sürecimizi bu yıl 20 Haziran 2013 tarihine kadar uzattık, umut ediyorum ki tüm öğrencilerimiz yılın stresini spor okullarımızda eğlenerek ve öğrenerek atarlar.” Dedi