ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARINDA COŞKULU AÇILIŞ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI, RESMİ AÇILIŞ TÖRENİYLE FAALİYETLERİNE START VERDİ

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübünün ortaklaşa organize ettiği 2014 yılı yaz spor okulları bu yılda 5 binin üzerinde sporcuya eğitim verecek. Basketbol, futbol, yüzme, satranç, taekwando, halkoyunları, badminton ve jimnastik gibi branşlarında eğitimlerin verileceği Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen resmi açılış töreniyle faaliyetlerine start verdi. Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu,  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız’la birlikte çok sayıda sporcu velisi ve sporcunun katılımı gerçekleştirilen açılış töreni, renkli anlara sahne oldu. Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşıyla başladı. Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitim gören sporcular adına selamlama ve teşekkür konuşması yapan basketbol branşı öğrencisi Esra Bakır, tüm sporcular adına kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sundu. Bakır, “Şehitkamil Belediye Başkanlığının bizler için organize ettiği yaz spor okullarında keyifle zaman geçiriyoruz. Uzman eğitmenlerimiz bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. Ben bu nedenle tesislerinin kapılarını bizlere açan Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, yaz spor okullarında eğitim gören tüm sporcu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

SAĞLIKLI BİR NESİL YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ 

Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları açılış töreninde eğitim gören sporculara yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, yaz spor okulları bünyesinde her yıl binlerce sporcuya eğitim verdiklerini belirterek, temel amaçlarının sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunun altını çizdi. Başkan Fadıloğlu, “Eğitimin her alanında olduğu gibi spor alanında çocuklarımıza,  gençlerimize eğitim vermekten oldukça memnunuz 2014 yılı yaz spor okullarında 5 bini aşkın çocuğumuz eğitim görecek. Ben, yaz dönemi boyunca spor yaparak sağlığını koruyacak, sosyalleşecek ve kendileri için düzenlenen etkinlik ve aktivitelerde moral bulacak olan sporcularımıza başarılar diliyor ve yaz spor okullarının düzenlenmesinde emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. En değerli varlıkları olan çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SPORCULAR BAŞKAN FADILOĞLU İLE BİRLİKTE BAŞARI YEMİNİ ETTİ

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, taekwondo hocası Mehmet Beyaz ve öğrencileri tarafından Başkan Fadıloğlu’na taekwondo kıyafeti olan “Dobok” takımı hediye etti. Daha sonra tüm branşlarda eğitim gören sporcular Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu,  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız’la birlikte başarı yemine ettiler.