ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YEDİ KOLDAN ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YEDİ KOLDAN ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yedi ayrı mahallede yetmiş kişilik ekiple çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşın mağdur olmaması için aralıksız olarak tam kadro sahada çalışmalarına devam ediyor.

 

HAVALARIN ISINMASIYLA BİRLİKTE SIFIR ASVALT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Yedi ayrı mahallede yedi ekip ve yetmiş kişiyle asfalt çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu çalışmalara hız verdi. Asfalt çalışmalarına Kocatepe, Eyüpsultan, Hacıbaba, Karacaoğlan, Boyno, Nurtepe, Yunusemre mahallelerinde başlayan Şehitkamil Belediyesi ekipleri, beş kepçe, yedi kamyon, üç asfalt robotu ve beş iş makinesiyle mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor.

 

ARTIK RAHATÇA SOKAKLARIMIZDA YÜRÜYEBİLİYORUZ

 

Yapılan asfalt çalışmalarından büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri; “Başkanımızın yapmış olduğu bu asfalt hizmetinin ardından sokaklarımızdaki tozlu ve çamurlu görüntüden kurtulduk. Artık sokaklarda rahatça yürüyebiliyoruz. Havalarında ısınmasıyla birlikte başlatılan bu çalışmanın zamanlamasını da çok doğru buluyoruz. Başkanımıza mahallelerimize yaptığı bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

YAPILAN ASVALT ÇALIŞMALARINDAN VATANDAŞLAR MEMNUN

Beş dönemdir Kocatepe Mahalle Muhtarlığını yapan Mehmet Arslan; “ Havaların düzelmesi ile Şehitkamil Belediyesi ekipleri çukurlara yama yaparak sorunlarımızı gideriyor. Böylelikle hem yayalar hem de araç sürücüleri sıkıntı yaşamaktan kurtulacak.  Bu hizmetten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve mahallelimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.