ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YOLLARI SIFIRDAN YAPIYOR

DEĞİRMİÇEM’DE BÜTÜN SOKAKLAR SIFIRDAN YAPILIYOR

Olumsuz hava koşulları nedeniyle kış aylarında asfalt çalışmalarına ara veren Şehitkamil Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte dört koldan çalışmalarına başladı. İlçede yedi ayrı bölgede sıfır asfalt ve yama çalışmalarına devam eden ekipler Değirmiçem mahallesindeki sıfır asfalt çalışmasında da sona geldi. Değirmiçem mahallesinden başlanan çalışmalar Ömer Köylüoğlu Caddesi Kemal Ahi Caddesi ve ara sokaklarda dahil olmak üzere devam etti.

SAĞLIKLI VE GÜVENLİ YOLLARI VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlara sıfır asfalt yapılacağının sözünü veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurmaylarıyla Değirmiçem mahallesine gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu “Bu sene olumsuz hava koşulları nedeniyle asfalt konusunda sıkıntı yaşadık. Yağmur şu anda bile bir gün yağıp bir gün duruyor. Bu bölgede daha önce yaptığımız gibi yine sıfır asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Bizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı gecikmeler yaşandı. Fakat vatandaşlarımızın da desteğiyle sıfır asfalt çalışmalarını tamamlayıp en kısa sürede Değirmiçem mahallesinden çıkıyoruz. En kısa sürede vatandaşlarımıza sağlıklı yürünebilecek ve araçlarını güvenle sürebilecekleri yolları hizmetlerine sunacağız” dedi.