ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YUKARI BEYLERBEYİ SOSYAL TESİSİNİ HİZMETE AÇTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Yukarı Beylerbeyi Sosyal Tesisi açılış Törenine Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, İl Sağlık Müdürü Yemliha Aksoy, İŞ-KUR Gaziantep İl Müdürü İlyas Bulduk, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, “Yukarı Beylerbeyi aslında daha önceden köy olarak geçen 20 kilometre çaptan sonra mahalle statüsüne kavuşmuştur. Yapılan imar uygulaması neticesinde Sosyal Tesis yapma söz konusu oldu. Yapılmış olan bu Sosyal Tesis 6 yüz 28 metre kare parsel yanında yine 6 yüz 50 metrelik boş bir parselden oluşmaktadır. Bu bölgedeki ihtiyaca binaen alt katında bay-bayan müstakil taziye evleri, üst katında 112 çağrı merkezinin bir noktası bulunmaktadır. Tabi yeni düzenlemeyle yapılan aile hekimliğinde de her 3 bin 500 kişilik nüfusa bir doktorun planlanmasından dolayı şuanda burada sabit doktor düzenlemesine gidilememiştir” dedi.

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın’da, Sosyal Tesisin hayırlı olmasını dileyerek, Şehitkamil Belediyesi’nin yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Fatma Şahin ise, AK Parti Belediyelerinin beşikten mezara kadar vatandaşına sahip çıktığını söyleyerek, açılışı gerçekleşen Sosyal Tesis ve hizmet binalarının insanlar açısından çok önemli olduğunu belirtti. Sosyal Tesislerde bulunan taziye evlerinde insanların acılarını paylaştığını dile getiren Şahin, eğitim verilen birimlerinde ise bilgi paylaştıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Şehitkamil Belediyesi Beylerbeyi Sosyal Tesisi protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle hizmete açıldı. Başkan Fadıloğlu, protokol üyelerini Sosyal Tesiste gezdirerek burası hakkında bilgi verdi.