ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN İZİN YOK

        Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Halkın sağlığı için ilçe genelinde denetim ve kontrollerini titizlikle sürdüren Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri, önceki gün Emek mahallesi Milli Egemenlik Bulvarında ve Çakmak mahallesi Ahibaba sakakta faaliyet gösteren işyerlerine denetim yaptı. Yapılan denetimde dükkan ve marketler titizlikle kontrol edilirken, birçok sayıda son kullanma tarihi geçmiş gıda ele geçirildi. Satışa sunulmadan ele geçirilen birçok sayıda ki gıda ürünü belediyeye ait presli kamyonda imha edildi.

        İlçe genelinde gıda denetimlerini kararlılıkla sürdüren Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri Çakmak mahallesi Ahibaba sokakta bulunan bakkal dükkanında 18 adet mayonez, 3 adet bezelye, 8 adet meyve suyu, 35 adet çocuk şekeri, 7 adet kraker, 11 adet bisküvi, 13 adet çukulata, 23 adet çocuk maması, 7 adet tahin, 12 adet çokokrem, 2 adet reçel, 36 adet kraker, 30 adet karamini şeker, 18 adet hazır çorba, 5 adet 5 LT’lik zeytinyağı ele geçirilirken, Emek Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarında büfe ve bakkal tarzı işyerinde ise 60 adet neskafe, 4 adet Bira, 3 adet 500 gr zeytin yağı, 12 adet nesguik ve kahve, 14 adet yumurta çikilota, 4 adet timaks, 4 adet tulum tereyağı, 17 adet tarçın ve 5 adet sana yağı ele geçirildi. Denetimler sonucu 2 iş yeri hakkında yasal işlem başlatan Şehitkamil zabıta ekipleri  yakalanan ürünleri belediyeye ait presli kamyonla imha etti.   

 

FADILOĞLU; HALKIN SAĞLIĞIYLA OYNATMAYIZ.

            Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, zabıta ekiplerinin denetim ve kontrollerini aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü belirtirken, Sağlığa aykırı üretim, imalat ve satış yapan işyerlerine asla müsade edilmeyeceğini belirtti. Başkan Fadıloğlu, bu konuda yüzde yüz başarı sağlayıncaya kadar denetimleri artıracaklarını sözlerine ekledi.