ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ZABİTA EKİPLERİNİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Geçtiğimiz aylarda başta gıda terörü olmak üzere, plansız yapılanmayla mücadele, iş yeri denetimi, kent huzurunun sağlanması ve yönetmeliklerin uygulanması için yaptığı çalışmalarla toplumsal düzenin devamını sağlayan ekipler, yaz aylarıyla birlikte denetimlerini sıklaştırdı.

Son Üç Ayda; 1923 Adet Tarihi Geçmiş Ürüne El Konuldu

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Ekipleri; Market, fırın, kasap gibi işletmelere denetimler düzenliyor. Yapılan bu denetimlerin son 3 aylık dönemde; 14 market ve bakkalda 1923 adet değişik marka ve gramajlarda tarihi geçmiş ürüne el konularak ürünlerin imhası gerçekleştirildi, 1480 Kg kaçak yollarla temin edilen bufalo etine ve 35 iş yerinde uygunsuz koşullarda bozulmuş et ve sakatata el konuldu. Ayrıca ana arterlerde, yayaların hareket sahasını kısıtlayan işgallere karşıda önlemler alınıyor.

Yine bu dönemde yasa ve yönetmeliklere aykırı hareket eden işletmelere ihtar verilmiş ve akabinde cezai işlem uygulanmıştır. Tüm bu hassasiyetin amacı; insan sağlığını korumak ve daha yaşanabilir bir Şehitkamil hedefini ulaşmaktır.